Najtraženije seksi igračke

Mekši kanap ili svilena traka

Ako stvarno hoćete da uživate u igri vezivanja, zašto ne biste malo i investirali u izdatak – traku napravljenu baš za te namene. Japansko uže je idealno za igrice u postelji, dovoljno je meko da ne povredi ruke, ali i čvrsto da se ne prekine tako lako. Svilena traka bi svoju ulogu odigrala jednako dobro.
Možete da isprobate i lisice. Postoje razne pufnaste lisice u boji (roze, crvena i druge) koje mogu raspaliti vašu maštu, a kupuju se u seksi-šopovima.

Povez za oči

Kao povez može da vam posluži i kravata ili šal. Možete da ga kupite i u seksi šopovima, prijatniji je i udobnija+i. Na tržištu mogu da se nađu povezi svih vrsta – od svilenih u crvenoj boji, do maski za celo lice od lateksa, kao da su iz loših horor filmova. Ipak pazite da svog partnera ili partnerku ne preplašite na smrt.

(old_image)

Pero za golicanje

Veliki deo uzbuđenja kod vezivanja jeste u tome da zavezani partner ne zna šta može da očekuje, šta će mu se sledeće desiti. Amatersko vezivanje ne uključuje nužno udaranja ili bičevanje podređenog partnera, jer neočekivani osećaji mogu da se proizvedu i na drugačije načine. Za to vam možete služiti pero, s kojim partnera/partnerku možete da “mučite”, i to ne da mu nanesete bol. Partneru zavežite oči, pa ga nežno golicajte perom gde god vam padne na pamet. Ali tako da ne zna šta je vaš sledeći potez.

Razna druga pomagala

Šta biste radili sa golim partnerom, koji ima zavezane ruke, noge i oči? Nabavite nekoliko erotičnih pomagala po svom izboru, s kojim biste ga zadovoljili i uzbudili na različite načine… Za žene je najprimerenije pomagalo vibrator, s kojim se mogu nadraživati sve tačke na telu… Muškarcima bi prijali razni načini masturbacije – rukama, lubrikantom, svilenim rukavacima…

Sve, na kraju, zavisi od vaše volje i mašte!

Pogledajte još