HARIZMATIČNE, PRAVDOLJUBIVE, ROMANTIČNE: Kakve su "oktobarske bebe" u prijateljstvu, poslu i ljubavi?

Osobe rođene u oktobru su u horoskopu Vaga ili Škorpija, a u nastavku saznajte koje osobine su im zajedničke!

Mirni i harizmatični

"Oktobarska beba" će lako pridobiti svakoga, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili neka mala manipulacija. Jednostavno su toliko šarmantni i harizmatični, da im svi jedu iz ruke!

Vole mir i harmoniju, ne svađaju se često. Motiviše ih pravda, i često smatraju svojim ciljem da pomire sve oko sebe. Retko dižu glas i mogu da nađu zajedničku temu sa svakim.

Kod njih je izražena i emotivna inteligencija, čvrsto stoje na zemlji i uvek će dati sve od sebe da kontrolišu situaciju. Empatični su i uvek će saslušati drugu osobu.

U poslu i novcu

Trudiće se da sve bude savršeno ako se prihvate nekog posla ili zadatka!

Pripazite, "oktobarske bebe" nisu dobre sa novcem. Troše ga kao da imaju neograničene zalihe, zbog čega okolina često mora da ih usmerava kada su u pitanju finansije.

Ljubav

Ljudi rođeni u oktobru vole romantiku, ljubav, držanje za ruke, maženje... Ako nekoga vole, daće sve od sebe da mu ugode i učine da se pored njih oseća posebno.

Nerviraće vas ako...

Zbog težnje ka iskrenosti i pravdi, umeju da budu naporni! A zbog toga što savršeno kontrolišu emocije, pomislićete da su hladni, ali ne brinite, to je samo njihov pokušaj da ispadnu "kul".

Takođe, pošto su veoma kreativni, često sanjare i odlutaju im misli. Ako pričate sa osobom rođenom u oktobru, prvo se uverite da nije negde odlutala.

Njih će nervirati...

Negativnost, zvocanje, pesimizam. Vole da se okruže ljudima koji su pozitivni. I pošto su veoma pažljivi kada se izražavaju, mogu ozbiljno da se uvrede ako im kažete nešto pogrešno.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još