SMRŠALA SAM 25 KILOGRAMA: Miljana Kulić prvi put pred kamerama posle operacije i jednoipomesečne borbe za život (VIDEO)

Voditeljka Dušica Juakovljević u emisiji "Zadruga - Izbacivanje", ugostila je večeras bivše zadrugare Miljanu Kulić i Dejana Dragojevića. Miljana se prvi put pojavila pred kamerama nakon izlaska iz bolnice.

- Ja sam dobro, mogu i večeras da uđem, a da mi se stvari unesu sutra. Da, borac sam, imam potrebu da se zahvalim produkciji. Prvi put sam u emisiji posle bolnice. Ne bi bilo tako da nije bilo Velikog šefa. Evo mene opet večeras sa vama - rekla je Kulićeva.

- Prvi dan kad sam bila u šok sobi, pušila sam, rekli su mi da su tako sa Jovankom Broz Titom. Pitala sam posle da li smem elektronske, onda su mi dozvolili da pušim na terasi. 45 dana sam bila u bolnici, hvala lekarima, hvala svima. Toliko sam jake bolove imala, nisam mogla na Željkov rođendan. U mojoj porodici ne veruju da te nešto boli dok ne umreš. Rekli su mi da mi je pukla slezina na operaciji u Turskoj, da su je zakrpili tamo, a da mi nisu ni rekli. Da mogu vreme da vratim, nikad ne bih otišla na operaciju. Ali sam izgubila 25 kilograma. Do Nove godine očekujte onu staru Miksi, puna sam pozitivne energije - nastavila je Miljana.

- Ja sam ovde redovan, samo krevet da imam iza - našalio se Dejan.

- Mene je bilo sramota sinoć kad sam gledala Jelenu Golubović, ona sada imitira mene u ovoj sezoni. A o ostalim zadrugarima, Ivanu Marinkoviću ćemo pričati u nastavku emisije, večeras gori Balkan. Ja se kajem svega što sam radila, imala sam moralno posrnuće, to više sebi neću dozvoliti, da se upuštam u neke odnose ili gledam nekog drugačijim očima. Bebica je bio sa mnom i u dobru i u zlu. Retko gde se nađe takav muškarac. Neću da budem kao Ivana Šašić, da hvalim Bebicu, pa da me prevari - poručila je Kulićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još