Brkati momci stižu u Beograd - Spremite se za jedinstveni punk-folk-wellness spektakl

Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert poznatog balkan-pank-folk benda Brkovi, poslednjih 200 ulaznica, koje su bile predviđene za prodaju na dan koncerta, puštene su danas u prodaju!

Nakon četiri godine pauze, Brkovi će održati svoj prvi samostalni koncert u Beogradu posle veoma uspešnog koncerta u Hali sportova „Ranko Žeravica“ koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike u 2018. godini.

Zato ”brkati momci” najavljuju pravi pank-folk-wellness spektakl za predstojeći petak, 07. oktobra u Hangaru Luke Beograd. Koncert počinje u 21 h, a poslednji kontigent ulaznica se i dalje nalazi u prodaji na  https://tickets.rs/tour/brkovi_436

Nažalost, bugarski orkestar “Kamčija” koji je iščekivan kao specijalni gost koncerta, ipak neće izvesti svoj hit “Kombajn vršalica” (Vasko Žabata) na beogradskom koncertu, a evo i zašto:

“Pevaču je teško pala iznenadna slava, kao i njegovoj supruzi, pa je odlučio da napusti bend! Ne osuđujem ga jer smatram da su žene pametniji pol i uveren sam da iza odluke pevačeve supruge stoje opravdani razlozi! Svakako, krivo mi je što bend neće nastupiti na koncertu. Pojavljivanje pred beogradskom publikom bi i njima značilo zbog medijske pažnje i dalje karijere” navodi Shamso69, frontmen benda Brkovi.

Zato će Travolta iz Borča Grede svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Shamso69 i momci iz benda!

Više informacija na: https://tickets.rs/.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Sanjin Kaštelan

 

Pogledajte još