FINO SI GA JAHALA: Miki Đuričić priznao Maji Marinković da je gledao njene vrele akcije sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Miki Đuričić evocirali su uspomene iz prethodnih sezona "Zadruge".

Miki je potkačio Maju zbog Marka Janjuševića Janjuša i spomenuo njihov odnos u "Zadruzi" i ludorije koje su zajedno pravili.

- Ti i Jaško kad ste radili one stvari bio je dvosed! Posmatrao sam vas. Fino si ga jahala - rekao je Miki, na šta mu je Marinkovićeva odgovorila:

- Sram te bilo, Miki - rekla je Maja.

- Mene da bude sramota. Jesam li ga ja jahao ili ti, pi*ka ti materina, mene treba da bude sramota u "Zadruzi 2", tad sam sa Nadeždom bio u nekom krevetu što škripi, nisu bili jaki kao ovi sad - rekao je Đuričić.

- Ostaćemo upamćeni po raznim ludorijama. Svašta smo ovde doživeli. Ovo je život! - rekla je Marinkovićeva.

- Obeleženi ćemo biti za ceo život našim glupostima. Sve je to normalno, ako je neko sa nekim u vezi, pa šta treba da ne vode ljubav. Meni se ne sviđa samo kad se neko j*be sa nekim, koga ne poznaje i menja često partnere. Tebi to ne zameram, mada si ti to često, po nekoliko puta si vodila ljubav - rekao je Đuričić.

- Miki, to je bila strast - rekla je Maja.

- I Kurta i Murta se naplatila u "Zadruzi", samo ja budaletina nisam, mislim jesam, ali ne u tolikoj meri koliko sam mogao i koliko je trebalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još