PEVAČEVA PORODICA NIJE JE ŽELELA ZA SNAJKU: Otkriveni razlozi raskida Rade Manojlović i Harisa Berkovića

Kao bomba odjeknula je vest da su pevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner Haris Berković raskinuli.

Naime, pevačica je na društvenim mrežama, nakon meseci nagađanja, potvrdila da je raskinula vezu sa Berkovićem. Ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da "više nisu zajedno i da mu želi mnogo sreće", nakon čega su krenula nagađanja da su uzrok raskida roditelji mladog pevača.

- Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke - rekao je neimenovani izvor listu "Alo" i dodao:

- Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni. Kad god bi došla u Bosnu, Rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli - rekao je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: _harisberkovic/Instagram

Pogledajte još