ZAČINITE SVOJ SEKSUALNI ŽIVOT: Poza slona dovodi do zagarantovanog užitka

Možda baš sada tražite način da uvedete nešto novo u svoj ljubavni i seksualni život, a da to uključuje bliskost i intimu. U tom slučaju ova seks poza bi mogla da bude doslovno pun pogodak za vaše želje.

Poza slona možda zvuči komplikovano, ali to je zapravo jedna od jednostavnijih poza koje se nalaze u Kama Sutri, a podjednako je prijatna za oba partnera.

Poza je osmišljena tako da cilja ona stvarno superosetljiva mesta, a to je prilično dobra poza za isprobavanje kad niste raspoloženi za nešto previše komplikovano.

Inspirisana je parenjem slonova, ponekad poznata kao "držanje slona", i omogućava muškarcu da pogodi sva mesta koja će vam pružiti zadovoljstvo.

Kako izvesti pozu slona?

Ova poza zaista nije komplikovana za izvođenje. Žena treba da legne na stomak s bedrima jedno uz drugo. Verovatno je najbolje to učiniti na krevetu, sofi ili na mestu na kojem će vama i partneru biti ugodno.

Muškarac ulazi odpozadi i moraće sve vreme da se podupire rukama dok je iznad žene. Žena treba da podigne gornji deo tela sa kreveta da bi mogla da se približi svom partneru, kako bi mogli da se maze ili šapuću jedno drugom.

Kako pozu učiniti intenzivnijom?

Postoje određene stvari koje mogu pomoći dubljem prodiranju. U suštini seks će postati intenzivniji ako žena nagne svoje telo unazad.

Kako bi još više pojačala orgazam, žena može stisnuti svoje mišiće i prekrstiti zglobove. To će omogućiti partneru, dok penetrira, da oseti kontrakcije.

Imajući sve to na umu, ova jednostavna poza vredna je pažnje jer će se sigurno svideti obema stranama.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još