KUVAM GRAŠAK, NIKO SE NIJE TUKAO: Oglasila se supruga Čedomira Jovanovića nakon informacije da je prijavila supruga za nasilje u porodici

Nakon što se u nekoliko medija pojavila informacija da se Čedomir Jovanović, lider LDP, potukao sa svojom suprugom Jelenom, oglasila se i ona i negirala sve.

- Najobičnija sr*nja i gluposti, mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja - rekla je ona vidno uznemirena i dodala:

- Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo nameštaju Rusi, ne znam ko. Ne verujem da su se čuli sa Čedom - rekla je ona za portal Nova.rs.

Jelena kaže da je niko nije tukao, niti da je ona bilo koga tukla.

- Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Da se skinem gola nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo i misliti da smo se mi tukli. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku.

Ona je opet spomenula da je za šporetom i da sprema ručak.

- Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super. Ko je koga tukao? Šta pričaju?

Na pitanje da objasni izjave Jovanovića za medije, u kojima on navodno potvrđuje da je došlo do tuče, Jelena kaže:

- Ja ne znam šta Čeda radi, otišao je na posao. Kakve izjave daje? Je l' ste sigurni da je to Čeda? Sada me zove žena koja vodi igraonicu, ona pita je l' bukiramo za dete, ja kažem da mi detetu nije rođendan i da to nije Čeda. Nikada nikoga nisam prijavila policiji, niti sam se tukla sa bilo kim.

Izvor: Nova.rs
Foto: budikraken/Instagram

Pogledajte još