SAPUNICA SA SREĆNIM KRAJEM: Posle skandala Jelena i Čedomir Jovanović noć proveli ljubeći se u kafani (VIDEO)

Juče je u domaćim medijima poput bombe odjeknula vest da su se u prepodnevnim časovima u porodičnom domu u Novom Beogradu potukli Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Lider LDP-a najpre je potvrdio ovu vest i sam otišao u policijsku stanicu da se prijavi, budući da su ga novinari obavestili da ga je protiv njega podneta prijava za nasilje u porodici.

Dok je Jovanović bio u stanici, njegova supruga pojavila se perfektno doterana i demantovala pisanja portala da je došlo do fizičkog obračuna između njih.

Ubrzo je i političar u potpunosti promenio svoj iskaz, tvrdeći da voli svoju suprugu, te da joj nikada ne bi naudio.

Jovanović je zadržan u stanici na trežnjenju, a njegov advokat izjavio je da Čedomir nije bio u alkoholisanom stanju, već da je popio lek za smirenje - bromazepam, zbog bolova u leđima.

Kada je isteklo 12 sati, koje je političar morao da provede u stanici, supružnici su se našli u jednom beogradskom lokalu i uživali u večeri.

Jovanović je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagrm objavio video-snimak u kojem se može videti kako se ljubi sa svojom izabranicom i za sada stavio tačku na medijska nagađanja da je digao ruku na nju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: budikraken/Instagram

Pogledajte još