SLOJEVITO I GLAMUROZNO: Kakav nakit će vam pomoći da zasijate ove jeseni?

Koji su jesenji trendovi za 2022. godinu kada je nakit u pitanju? Jesenje hladne temperature daju nam savršen izgovor da nosimo više slojeva – a to se odnosi i na nakit.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Minimalistički glamur

Ako obožavate neupadljive luksuze i u njima uživate, minimalistički glam izgled je stvoren za vas. Blistav, ali ne preterano, ovaj prefinjeni trend je omiljen godinama i ne pokazuje da će skoro nestati sa scene. Rose gold i zlato su i dalje boje metala na koje bi trebalo da se oslonite, ali su cirkoni ili, još bolje, pravi bezbojni kameničići ono što će vas stvarno istaći u gomili. Pokušajte da pronađete kvadratne minđuše sa cirkonom poput onih koje su napravili od dijamanata u kući "Diamonique" i znaćete da ste napravili pun pogodak.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Moderni metali

Hrabro, svetlo i spremno da zablista – to je moto ove sezone. Ako nosite metale birajte statement komade i pratite floskulu više je više. Pravi hit jeseni su narukvice od predimenzioniranih alki, kao i široke, peskirane karike. Slobodno birajte ogrlice u kombinaciji dve boje metala: srebrne i zlatne, ali zapamtite da rad mora da bude upečatljiv, a alke krupne.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Kamenčići u boji

Nakit je jedan od najboljih načina da dodate boju vašoj odeći – posebno u jesen, kada preferiramo tamnije boje u autfitu. Zato, koristite nakit sa cikonima u različitim bojama ili poludragim kamenjem u boji. Posebno su popularni oniks i tirkiz. Svakako, ako birate nakit u boji držite se nežnih zelenkastih nijansi. Jedno je pravilo važno ove jeseni: ako koristite više boja neka cirkončići budu mali i nežni. Statement nakit dobrodošao je samo ako je jednobojan.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još