LAŽU ČIM ZINU: Koji horoskopski znaci često izbegavaju istinu?

Svi ponekad slažemo da bismo izbegli sukob ili zato što ne želimo da nekoga povredimo. Međutim, mnogi ljudi se služe lažima iz drugih razloga. Namerno izvrću istinu kako bi dobili ono što žele.

Ovih pet horoskopskih znakova ne voli kada ih neko osuđuje ili optužuje, pa često koriste neistine kako bi sebe predstavili u boljem svetlu. Ali, namera im uglavnom nije da nekoga povrede.

Rak

Rak voli da preuveličava stvari, što često preraste u laganje.

Rak će slagati kako bi prikrio neku svoju neosetljivu izjavu ili postupak, što nije iznenađujuće jer je Rak osetljiv i zna koliko je to teško, pa ne želi da se i drugi osećaju tako.

Lav

Lav se služi lažima kako bi privukao pažnju.

Najčešće će iskriviti istinu kada priča o svojoj popularnosti ili uspehu. Međutim, Lava ćete lako "provaliti" jer nije u stanju da vas gleda u oči dok laže.

Blizanci

Osoba rođena u znaku Blizanaca će slagati u tren oka jer je za nju to više nego lako.

Želi da izbegne sukob po svaku cenu jer hoće da zadrži svoj status najpopularnije osobe. Nipošto neće dozvoliti sebi da ima loš imidž.

Škorpija

Škorpija ponekad laže samo zato što je tako dobra u tome.

Ne samo da će slagati a da ne trepne, već će se gotovo uvek izvući. Prepoznaćete da Škorpija ne govori istinu ako se fokusirate na detalje, jer često zaboravi šta je kome rekla.

Vaga

Vage baš i ne vole da lažu, ali će to učiniti da bi se izvukle iz neke neprijatne situacije. Izbegavaju sukobe jer se zbog njih osećaju neugodno.

Vaga će samo malo iskriviti istinu kako bi se izvukla iz nevolje. Međutim, često ume da pretera, pa se uplete u priču iz koje ne ume da se izvuče, ali tada je već kasno.

Izvor: Ekspres.net
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još