ULAZIM DA POBEDIM: Anastasija Stanojević Palčica je nova učesnica "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Vanredno ubacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević najavila je novu stanarku Bele kuće na rijaliti imanju u Šimanovcima.

- Kuća će biti bogatija za jednu novu učesnicu. U mali bočicama se krije otrov, neki tako govore. Ona je prelepa i preslatka. Ona je plesačica, ona je Anastasija Stanojević, zovu je Palčica - rekla je voditeljka.

U razgovoru sa novinarima Anastasija Stanojević Palčica odmah je otkrila sa kim se neće slagati u Beloj kući.

- Šta je ono što te je navelo da uđeš u "Zadrugu"? - upitala je Dušica.

- Sve je nekako monotono, ja imam dvadeset godina, a ne znam ni ko su ljudi koji se nalaze u kući. Neko sam ko zna gde ulazi. Ja ulazim sa jednim ciljem, a to je da pobedim - rekla je Anastasija.

- Ko ti se od učesnika dopada? - pitala je voditeljka.

- Marko Stefanović je moj tip muškarca, ali ne bih ništa dalje govorila - rekla je Palčica.

- Da li Maji Marinković stiže konkurencija, od momenta kada ti zakoračiš u Belu kuću? - upitao je novinar Darko Tanasijević.

- Žena ženi ne može da bude konkurencija, ja sam drevojka koja ima samopouzdanja na pretek. Maja je devojka koja je svesna kako izgleda. Maja je devojka koja traži jakog muškarca pored sebe, zato stvara lošu sliku o sebi. Ako bude našla nekog, poput Janjuša, mislim da će joj to odgovarati - rekla je Anastasija.

- Jako si odlučna, imaš samo 20 godina. Šta misliš da će reći Ivan Marinković i Jelena Golubović, kada te budu ugledali? - upitala je novinarka.

- Mislim da ću imati problem sa njima, mi se znamo iz nekog rijalitija pre. Jelena je osoba koja je išla kod mog dečka u kafić, uzimala mu je novac - rekla je Palčica.

- Da li si sa nekim učesnikom imala kontakt? - upitao je Tanasijević.

- Danijel mi je slao svoje slike, koje mi se nisu svidele, a onda je slao pretnje. Kasnije se izvinjavao - rekla je Anastasija.

- Mi smo pronašli neke tvoje snimke, gde si provokativno obučena, da li se plašiš da će se još nešto o tebi otkriti? - upitao je novinar.

- Naravno da sam provokativno obučena - gola, neću biti obučena, ali od mene se sve videlo, zaista nemam šta da sakrijem. Ja sam u rijalitiju ono što jesam, kad poludim - poludela sam - rekla je Palčica.

- Kakva si kada poludiš? - upitala je Dušica.

- Kao mala sam imala problem da kontrolišem emocije, sada to nije slučaj, ali se uvek desi da imam nalet emocija, a to ne izgleda lepo - rekla je Anastasija.

- Da li češ neke ljude postaviti na svoja mesta. Zanima me kako ćeš se obratiti ljudima koje znaš? - upitao je Tanasijević.

- Ja o svima znam bar nešto, Danijel mi nije prvi na listi, ali i o njemu znam svašta. S obzirom na to da sam imala problem sa njim, preko poruka, mislim da će me napasti i da ću imati problem tamo. Njemu je ego povređen, ali mislim da su mu žene samo paravan, da on voli muškarce, možda mu samo pružim ruku - rekla je Anastasija.

Pravo iz studija Anastasija je otišla u Belu kuću, gde su je za crnim stolom dočekali zadrugari.

- Kako ćemo šou da pravimo ovde, Ivane - rekla je Palčica.

- Joj, al' si slatka - rekao je Bilal Brajlović.

- Je l' smo već počeli da se pljujemo, šta je ovo? Ja sam umetnički Palčica, zaustaviću se čime se bavim. Imam 20 godina, a sve ostalo ćete videti kroz rijaliti. Ko me dira ja sam deset puta gora, ko me ne dira ja sam deset puta bolja - rekla je Palčica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još