NASLOVI O MENI SU KAO DA SAM NAJVEĆA PROSTITUTKA NA PLANETI: Milica Dabović progovorila o borbi da zaštiti svoj privatni život od medija

Srpska košarkašica i bivša reprezentativka Milica Dabović gostovala je u emisiji "Ako progovorim" kod Goce Tržan. One su tom prilikom razgovarale o granicama medijskog sadržaja ali i tužbama koje su podnele protiv medija.

- Tužila sam jednom medije i pobedila sam. To nije bilo zbog para nego se desio jedan loš trenutak. Bila sam sa najbližim prijateljima tek što sam se porodila. Međutim, jedna moja prijateljica je poslala fotografije medijima samo što sam se porodila. U medijima se pojavila moja slika sa detetom u rukama na porodiljskom stolu. U svom tom ludilu, gde imam velike probleme sa ocem deteta, moja mama me pita da li sam normalna i zašto sam objavila te slike. Tek sam se porodila, a već sam plakala i ridala. Tri novine su objavile i tužila sam ih sve. Dobila sam nekih 80.000 dinara - ispričala je Milica Dabović na šta se Goca Tržan ironično nasmejala.

Proslavljena košarkašice je dodala da se u trenutku kada je čula iznos sume za naknadu štete osećala jadno.

- Meni mama i tata čitaju portale, a pogotovo komentare. Mama mi često govori "šta će ti ovo, jesi li ti normalna", a ja intervju nisam ni dala. Medije sam tužila samo kada je u pitanju bilo moje dete. Sve mi diraj, ali dete mi ne diraj. Ono i ja smo sami od početka. Samo mi je to bilo bitno da mi više ne diraju dete. Naslovi o meni u medijima su takvi kao da sam najveća prostitutka na planeti, a postavila sam jednu sliku na Instagramu na plaži u kupaćem. Ja sam takva devojka koja je samo igrala košarku 35 godina i nije izašla u grad 18 godina. Niti me noćni život interesuje, niti pijem kafu sa 40 godina, niti pušim. To ne volim niti me to privlači. Volim bioskop, volim da sam u 10 sati u krevetu, pogotovo sada kada imam Stefana. To je moj život, ali naslovi su takvi da plačeš nad svojom tužnom sudbinom. Da li će se to ikada promeniti - upitala je Milica u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još