ČETIRI ZAPANJUJUĆA RAZLOGA: Zašto muškarci vole velike grudi?

Zašto su opsednuti njima? Kada kraj njih prođe devojka sa velikim grudima, momci su skloni ka tome da ispuste iz ruku sve što drže i da bukvalno otvore usta i isplaze jezik do zemlje. Da, velike gudi izazivaju snažnu vizuelnu uzbunu. Ali, da li je to sve?

Većina devojaka će priznati da je zaista lepo videti ženu s velikim grudima kojoj čini se sve što obuče stoji savršeno. Ali, šta je to konkretno što momke toliko privlači u pogledu velikih grudi? U nastavku vam dajemo nekoliko odgovora:

VELIKE GRUDI IZAZIVAJU UZBUĐENJE

Grudi su ženstvene i to je činjenica. Zapravo, velike grudi, lepo oblikovana zadnjica i uzak struk koji se spušta ka kukovima važe za bitne karakteristike kada je u pitanju atraktivnost. Zamislite peščani sat u glavi i imaćete pred sobom sliku idealne žene. Grudi su s druge strane vekovima bile simbol plodnosti i seksualnosti. Mnogi umetnici su ovekovečili nage ženske grudi bilo na platnu ili od gline. Dakle, nije za zameriti momcima novijeg doba što se uzbude kada vide ženu s velikim poprsjem, kad su još od početka vremena muškarci opsednuti grudima.

ONE DELUJU TAKO DOBRO NA DODIR

Dakle, nema sumnje u to da je stavljanje ruku na velike ženske grudi jedinstvenu senzualno iskustvo za muškarca. Takođe, ako je dovoljno nežan ili malo grublji po njenoj želji i devojci će se svideti njegov način obožavanja njenog tela. On će bez svake sumnje uživati u tome da ima pune ruke posla, a ona će dobiti vrhunsku masažu. Štaviše dokazano je da dodirivanje grudi stimuliše isti deo mozga kao i klitoris što ih čini savršenima za predigru.

VELIKE GRUDI IZGLEDAJU SAVRŠENO U SVEMU

Ženske grudi su ništa drugo do mlečne žlezde pune masti koje su namenjene proizvodnji mleka. Pa opet iz neobjašnjivih razloga polazi im tako dobro za rukom da izgledaju savršeno u SVEMU. Bilo da devojka nosi široku mušku majicu, donji veš, top ili da nema ništa na sebi, ako ima velike grudi savršen utisak je zagarantovan.

ONE "SKAČU" KADA DEVOJKA TRČI

Setite se samo scene kada Pamela Anderson trči u crvenom kupaćem kostimu po plaži. Šta je prvo čega se sećate u vezi te scene? Nema sumnje u to da su to njene velike grudi koje poskakuju i potpuno opčinjavaju onog ko je posmatra. Priznaćete, vredi daviti se za takvo nešto. Verovatno je glavni (ako ne i jedini) razlog zašto su ljudi gledali "Čuvare plaže" bilo poprsje ove plavuše. Grudi koje skakući po plaži – san su svakog muškarca. Zamislite tek kako izgledaju, odnosno skaču u krevetu.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još