ŠOKIRAO ZADRUGARE: Ivan Marinković ne zna kada je rođen njegov sin Željko (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević razgovarao je sa Ivanom Marinkovićem o odnosu sa Miljanom Kulić, majkom njegovog sina Željka i njegovom neučestvovanju u njegovom odrastanju.

- Razumem da ste imali poteškoće u komunikaciji, ali zar ne postoji nešto što je iznad tih vaših sukoba, a to je dete. Verujem da ako si ti imao želju da viđaš Željka, da si mogao da nađeš način da budeš okej sa Kulićima, što iz tvoje priče nije bilo moguće, postoje zakonski modeli koji će ti pomoći - rekao je Tanasijević.

- Ništa, onda ću morati da počnem od samog početka. Željko je začet u nekoj drugoj kući. Miljana se porodila u avgustu mesecu - počeo je Ivan.

- U julu - dobacila je Miljana.

- U julu, izvinjavam se, zaboravio sam. Ako je sada poenta da sam ja u tim pauzama između dva rijalitija mogao da se bavim pravnim stvarima, nisam. Probleme je pravila samo ona. Svaki vid komunikacije sa Miljanine strane je bio nenormalan. Počevši od mog izlaska na autoput za Niš. Posle 45 minuta od izlaska iz bolnice, kada smo se rastali, rekla je da ćemo se čuti. Sve se nastavilo u stilu zvanja, ne normalnog. Morao sam da blokiram te neke brojeve kod operatera - rekao je Marinković i šokirao cimere činjenicom da ne zna kada mu je sin rođen.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još