Koje pesme pamtiš iz devedesetih? (Video)

Devedesete su se odavno vratile u našu muziku. Dokaz za to nisu samo popularne večeri u klubovima kada se pušta „dizel“ i „turbo folk“ muzika, već i koncerti koji pune Sava centar, pa i Belexpo.

Posle popularnosti „dizel večeri“ i velikih koncerata, muzičari koji su bili poznati pre petnaestak godina, rešili su da napune Beogradsku arenu. Naime, 8. oktobra organizuje se veliki „Devedesete fest“. Nastupiće Dr.Iggy, Leontina, Gru, Ivan Gavrilović, Models, Funky G, i mnogi drugi...

Ova velika žurka inspirisala nas je da potražimo koje su to izvođače organizatori izostavili. Kao i koje su se to pesme slušale na tinejdžerskim rođendanima i žurkama. I sami ćete se začuditi koliko pesama znate i pamtite a da niste ni svesni!

Spotovi izgledaju smešno u odnosu na današnje, tadašnja moda deluje urnebesno. Muzika je nešto između narodne i najjednostavnije „trance“ muzike, a tekstovi su uglavnom tužno-ljubavni.

Poslušaj klipove koji smo izdvojili... Možda će te nasmejati, ili će te baciti u melanholiju, ali će te svakako iznenaditi koliko se svega sećaš!



Koji pesme ti pamtiš iz devedesetih? Koje smo to zanimljive stvari propustili?
Jedva čekamo da vidimo tvoj izbor!

Pročitajte i: Ko voli devedesete?

Pogledajte još