TO JE JOŠ UVEK SVEŽE, PRILAGOĐAVAM SE: Ognjen Amidžić progovorio o krahu braka sa Danijelom Dimitrovskom

Voditelj Ognjen Amidžić pre nekoliko meseci okončao je i drugi brak u kom je bio sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom. O razlozima rastanka nisu želeli da pričaju za medije, a sada je Ognjen prvi put progovorio o razvodu i to u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Slavica Đukić Dejanović je u toku emisije Ognjena upitala da li je bio zaljubljen u bivšu suprugu Danijelu na šta je odgovorio kratko i jasno: "Pa, jesam. Iskreno, jesam", posle čega se nadovezala pitanjem: "I mnogo voljeni?", a voditelj je odgovorio: "Jesam, da".

- Svaku stvar koju sam u životu radio vezanu za emocije uvek je bilo od srca. Ja nikada nisam išao ni u kakvu priču iz neke koristi, na bilo koji način. Uvek je bilo iskreno. Uvek je bilo najčistije, što se tiče i emocija i svega. Tako sam vaspitan, to se vuče iz kuće. Svaka ljubav treba da bude ljubav zarad ljubavi. Ljubav koja se desi. O svojim brakovima sam uvek malo pričao. O sebi uvek mogu da pričam i kroz to, a uvek smo se dogovarali da se o tim stvarima ne priča iz razloga što u medijima kad god je neko nešto rekao, može da se izvuče neki naslov, da se nastavi neka priča. Onda tu bude problem jer, evo moj sin već barata internetom, on će to da izgugla i može da pročita nešto što mu neće prijati. I onda sam ja u vezi tih stvari, evo i u dogovoru sa bivšom suprugom, bio za to da mi o tome ne pričamo iz prostog razloga da bismo sačuvali priču našom kakva suštinski jeste i da bismo sačuvali Matiju u toj priči - rekao je Ognjen.

Tokom emisije Slavica je Ognjena između ostalog upitala da li ga još uvek razlaz boli, na šta je odgovorio:

- Sve su to još uvek sveže stvari koje se slažu, ja kažem da je najbitnije da se sa osobom sa kojom ste bili partner i roditelji razumete, dogovorite i napravite priču koja je zdrava.

- To nisu stvari koje možeš da zaključaš i spakuješ. To je neki period prilagođavanja u smislu kako sada sve to da funkcioniše na najbolji mogući način - rekao je Ognjen, a na pitanje da li se osećao anksiozno, odgovorio je:

- Prolazio sam kroz faze prihvatanja, razmišljana, vaganja, racionalizacije, postavke stvari. Negde spoznaje sebe, spoznaje realnosti...

Ognjen kaže da je težak na suzama.

- Imao sam razne faze, ali težak sam na suze. Imao sam uspone i padove u tim pričama i dosta razgovora i mislim da je ovo period da se i ja još uvek prilagođavam na sve. Nama je najviše pomoglo u toj priči to što smo razgovarali i shvatiš da je upravo to, jedna etapa je gotova, počinje druga etapa u kojoj treba da se snađemo šta i kako. Imaš divno dete koje treba da oseća i dalje istu ljubav.

Ognjen je između ostalog ispričao i da je važno mnogo razgovarati i potražiti ako treba i stručnu pomoć.

- Mislim da treba razgovarati i sa stručnim ljudima, jako prijaju ti razgovori sa psihologom, sa psihijatrom. Neko će da te uputi i da ti kaže: "Čoveče, to je normalno". S druge strane zdravije je biti u nekom drugom odnosu, nego biti u nekom gde imaš nekih nezadovoljstava. Teško je nama u glavama, kad je nešto gotovo, ali treba pričati - iskreno je rekao voditelj.

Izvor: Blic.rs
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još