Kako izabrati pouzdanu rent a car agenciju?

Biranje dobre i pouzdane rent a car agencije je veliko pitanje svih onih kojima je neophodno iznajmljivanje vozila. Veliki je broj kompanija i agencija koje danas nude rent a car vozilo, te je teško odlučiti se za onu najbolju. Međutim, sam odabir zavisi od nekoliko faktora, dok je najvažnije da vozilo ispunjava sve vaše zahteve i uslove. Pored toga, komunikacija sa agencijom bi trebalo da bude na visokom nivou, kako bi samo poslovanje na vas ostavilo što bolji utisak.

Ono što će takođe presuditi prilikom odabira idealnog vozila za vas jeste njegova veličina. Ukoliko dolazite u veliku prestonicu, poput Beograda, neće biti praktično da imate na raspolaganju veliki i glomazan automobil. Pored toga, potraga za parking mestom u čitavoj gužvi gradskog saobraćaja samo će dodatno otežati vaš boravak u gradu. Zbog ovakvih pitanja, ali i mnogih drugih nedoumica, izuzetno je važno izabrati pouzdanu rent a car agenciju koja će vam u svakom trenutku izaći u susret. Jedna od agencija koja će ispuniti sva vaša očekivanja i pružiti vam sve neophodne uslove prilikom korišćenja vozila jeste Rent a car Beograd.

Zašto odabrati AR rent a car Beograd?

Firma AR rent a car Beograd poseduje dugogodišnje iskustvo u poslovanju prilikom izdavanja rentiranih vozila. O njenom kvalitetu i profesionalnošću svedoče dugogodišnji klijenti koji joj svakodnevno pružaju svoje poverenje. Kompanija svojim klijentima nudi bezbedna, sigurno proverena i maksimalno opremljena vozila, koja su prilagođena svim vašim željama. Svi automobili redovno prolaze standardni servis i razne provere, kako bi se klijentima omogućila potpuna sigurnost prilikom vožnje. Pored toga, firma AR rent a car Beograd svojim klijentima nudi mogućnost iznajmljivanja vozila bez depozita, te upotreba debitne kartice nije neophodna.

Poslovnica kompanije nalazi se na Aerodromu Nikola Tesla, na dolaznom terminalu u Beogradu. Agencija je tu dostupna 24 sata, a možete ih uvek kontaktirati i telefonom. Vozilo je, dakle, moguće iznajmiti odmah nakon sletanja u srpsku prestonicu. Pored vožnje automobila po Beogradu, moguće je voziti automobil po čitavoj Srbiji. Tako vam je na raspolaganju i rent a car Niš, a za vas firma još dovozi vozila na teritoriji Mladenovca, Aranđelovca, Topole, Čačka, Lazarevca, Vrnjačke banje i mnogih drugih mesta.

Uz AR rent a car Beograd možete da uštedite

Gotovo je nemoguće zaraditi prilikom iznajmljivanja bilo kod vozila, u bilo kojoj agenciji. Međutim, profesionalnost i poštovanje prema svojim klijentima AR rent a car Beograd izražava tako što im nudi mogućnost male zarade prilikom iznajmljivanja vozila. Naime, ukoliko ovu agenciju preporučite svojm prijateljima, rodbini, poznanicima ili dragim osobama i pritom naglasite da je preporuka od vas, dobijate 10% popusta za sledeći najam vozila. Samim tim ste vi u plusu, te će, primera radi, vaš račun sledeći put moći da bude i duplo manji, u zavisnosti od broja osoba kojima ste preporučili agenciju.

Pored ovog velikog benefita koji nudi agencija, ona se odlikuje i izuzetno povoljnim cenama. Pritom, odnos cene i kvaliteta vozila i usluge je na zavidnom nivou, s obzirom na veliku profesionalnost kompanije. Opremljenost vozila i njihova sigurnost se ne dovode u pitanje, a firma u ponudi ima različitu vrstu vozila. U pitanju su čista i dezinfikovana vozila, u kojima će vaša udobnost biti na prvom mestu. Svaki automobil ima klima uređaj, izuzetno su komforni i uglavnom su automatici. Cena rentiranog vozila kreće se već od 39 evra po danu, a kao što je već navedeno, nije potrebno plaćanje depozita.

Ukoliko se odlučite na to da vozilo iznajmite na neki duži vremenski period, agencija vam nudi posebne uslove. U svakom trenutku je moguće da otkažete ili promenite datum iznajmljivanja vozila, što će vam dosta značiti prilikom raznih nepredviljivih događaja. Željeno vozilo je moguće rezervisati i online, kako biste na vreme mogli da osigurate vas i vaše najmilije tokom posete srpskoj prestonici. Plaćanje vozila se vrši prilikom preuzimanja istog.

AR rent a car Beograd nudi svim korisnicima sigurna i maksimalno obezbeđena vozila svih kategorija. Svako vozilo je posebno provereno, brižljivo održavano i očuvano u skladu sa svim pravilima, a veličinu i pogodnosti vozila birate sami. Višegodišnje iskustvo koje imaju uslovilo je da ova rent a car agencija bude jedna od vodećih u Beogradu, ali i u čitavoj Srbiji. Njeno liderstvo na ovom polju je dobro poznato svima, a sve to zahvaljujući visokoj profesionalnosti i apsolutnoj posvećenosti željama klijenata. Stoga, ukoliko ste neodlučni prilikom izbora prave i kvalitetne rent a car agencije, AR rent a car Beograd biće savršen izbor za vas. Sve što je potrebno jeste da ih kontaktirate, rezervišete svoje idealno vozilo i uživate maksimalno u pogodnostima koje će vam pružati svakog trenutka.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još