JADNI VI, BUDITE MANJE ZLOBNI: Marija Mikić odgovorila na prozivke da je prerano zatrudnela nakon prvog porođaja (FOTO)

Poznata pevačica Marija Mikić početkom jula ove godine na svet je donela svoje prvo dete - ćerku Đurđu.

Krajem oktobra u domaćim medijima pojavila se informacija da je tridesetogodišnja pop zvezda ponovo u drugom stanju, te da sa verenikom Jovanom Pantićem čeka svoje dugo dete.

Harizmatična brineta potvrdila je vest o blagoslovenom stanju i otkrila da je zatrudnela mesec dana nakon porođaja, te da će razlika između njene dece biti samo deset meseci.

Mikićeva se nakon toga suočila sa brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama. Ona je sinoć odgovarajući na pitanja svojih fanova na Instagramu prokomentarisala ovu temu.

- Da li si se susretala sa negativnim komentarima zbog druge trudnoće - interesovalo je jednog fana.

- Jesam. I bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: 'A, jadni oni'. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni - napisala je Marija.

Takođe, razgovarajući sa pratiocima zgodna trudnica je otkrila da još uvek ne zna pol drugog deteta, ali da priželjkuje da nakon ćerke dobije sina.

Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Pogledajte još