KAO DA SMO UKLETI: Miljana Kulić grcala u suzama zbog ljubavnog klipa sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan ljubavni klip Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je napravljen od snimaka koji su se desili pre ulaska Nenada Macanovića Bebice u "Zadrugu 6". Ovaj klip su napravili fanovi Miljane i Zole, a klip se zove "Sedam Miljaninih najsrećnijih dana u životu".

Miljana nije izdržala. Slomila se i počela da plače dok je gledala nežne scene između Zole i nje.

Bebica ju je sve vreme posmatrao i menjao boje.

- Da napravimo svadbu Miljane i Zole i da rešimo sve - rekao je Lepi Mića.

- Tužno je, od svih momaka sam njega najviše volela. Naravno da mi nije svejedno, prisetim se lepih trenutaka. Bilo je u te tri godine i lepih i ružnih trenutaka, ovo su samo lepi, pa ne mogu da budem imuna - rekla je Miljana.

- Čudno se osećam kad je ona tu. Nešto ima i mislim da će biti celog života sa moje, kao i sa njene strane. Svestan sam da je to najbolesniji odnos ikad, ova dva, tri snimka ne mogu zakamuflirati sve što je bilo. Oboje smo svesni svih situacija, i lepih trenutaka i ružnih. Neke stvari možda nikad ne doživim više, a možda i doživim. Za sve se ja pitam, tu ni Marija, ni sto Bebica, ni sto Siniša ne može pomoći. Kod nje vlada više srce nego kod mene, veruj mi, ja se za sve pitam - rekao je Zola.

- Napao sam ga da je ne zavlači ako nije iskren i onda je on popi*deo i zakleo mi se - rekao je Miki Đuričić.

- Da ponovo dovodim sebe u neke situacije, i nju, i moje, i njene, ne znam... Odvratna je situacija. Mogao bih da se izborim da ne uđem ponovo u taj odnos jer me je strah. Znam da ćemo ponovo napraviti debile jedno od drugog, a da razmišljam o perspektivi i nekoj sreći, iskren sam da se to nikad neće desiti - rekao je Čolić.

- Mnogo sam devojaka imao, i ovakvih i onakvih, i kad sam je prihvatio takvu kakva jeste, nisam mogao da se borim ni sam sa nekim stvarima, a pogotovo ona. Majka mi je rekla da se boji da ćemo se do kraja života vući. Za mene nije ljubav ono naše, vi ste gledali lepo, a mi ne pričamo samo o tome, nego i o nekim mnogo lošijim stvarima. Bebica nam jedini može pomoći da se zaobiđemo, ali nas niko ne može sprečiti, mi smo svesni šta nas čeka i tog pakla. Nas kao da je neko ukleo - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još