PEVAČICA SMANJILA POPRSJE: Svetlana Ceca Ražnatović operisala grudi u Turskoj

Svetlana Ceca Ražnatović se dve godine mučila sa kilom na stomaku, pa je zakazala operaciju u Turskoj, lekar joj predložio da odmah smanji i poprsje za dva broja, što je prihvatila, a operacija je trajala osam sati.

Pevačica je u isto vreme smanjila je grudi i operisala kilu na stomaku, piše "Informer". Ceca je početkom septembra spakovala kofere i sa sestrom Lidijom Ocokoljić otputovala u Istanbul kako bi rešila problem sa kilom. Međutim, tokom razgovora s doktorom došla je na ideju da smanji i poprsje, i to sa šestice na četvorku.

Intervencija nije komplikovana, pa sam se brzo oporavila.

- Ceca se dve godine mučila sa kilom na stomaku. Zbog brojnih obaveza nije imala vremena to da reši. Čim je našla prvi slobodan datum, zakazala je termin kod najboljeg turskog hirurga - rekao je izvor blizak pevačici koji je insistirao na anonimnosti.

Kada je uradila sve potrebne analize pred operaciju, razgovarala je sa doktorom. Požalila mu se da su joj, iako je pre pet godina smanjivala grudi, i dalje velike za njen ukus. On ju je posavetovao da joj u isto vreme i operiše kilu i izvadi silikone.

- Ceca se šokirala! Nije bila spremna za operaciju smanjenja grudi, psihički se pripremala samo da reši problem sa kilom. Ali lekar joj je objasnio da je bolje da odmah izvadi stare silikone i ugradi dva broja manje, jer će je svakako uvesti u totalnu anesteziju zbog operacije kile. Posle kraćeg razmišljanja pristala je! Pomolila se Bogu i otišla u operacionu salu - kaže izvor i dodaje da je hirurški zahvat trajao duže od planiranog, što je zabrinulo njenu porodicu:

- Operacija se u jednom momentu zakomplikovala zbog problema s kilom, pa je trajala čak osam sati. Njena sestra, koja je bila s njom u Turskoj, veoma se uplašila, ali i ostali članovi porodice, koji su bili na vezi sa Lidijom. Nije im bilo jasno zašto rutinska operacija toliko traje. Ali kada je doktor izašao iz operacione sale i saopštio da je sve prošlo kako treba, pao im je kamen sa srca.

Ceca je pre pet godina već smanjivala grudi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

- Osetila sam da je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je u skladu sa trendovima, ali i mojim godinama. Intervencija nije komplikovana, pa sam se brzo oporavila. Osećam se sjajno, jer sam baš ovako želela da izgledam - rekla je tada Svetlana.

Ceca je 12 dana posle operacije održala čak dva nastupa u jednom danu. Ona je sa steznicima na grudima prvo pevala na "Blicovoj" zabavi, a potom privatnim avionom otputovala u Kranj. Iako je rana bila sveža, Ceca je uspela da napravi koncert za pamćenje.

Izvor: Informer.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još