IŽIVLJAVA SE NAD NEDUŽNIM ČOVEKOM: Marija Kulić osudila ponašanje ćerke Miljane prema Nenadu Macanoviću Bebici

Miljana Kulić ove sezone ponovo je u ljubavnom trouglu, i to sa istim akterima kao i prošle sezone, Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom. Iako je u emotivnom odnosu sa Bebicom, najpoznatija Nišlijka po ko zna koji put produbila je svoje emocije prema Zoli, te u više navrata istakla kako ga voli i da ne može bez njega.

Međutim, prošlog vikenda u Belu kuću uselio se i Macanović, te je cela priča dobila svoj rasplet, a Miljana je rešila da se ipak vrati svom dragom. Kako je njihov odnos često propraćen turbulencijama, tako je bilo i sinoć, kada je Kulićeva iznenada raskinula sa Bebicom i poručila mu da pokupi svoje stvari, ali su ubrzo vrelom akcijom sklopili primirje.

Ovim povodom oglasila se Marija Kulić, koja je besno osudila potez svoje ćerke, te istakla da je Miljana iživljava nad Nenadom.

- Ma, katastrofa, da vam kažem, i sa tim intimnim odnosima! Znači kao da ne kažem šta i ko... To mi je odvratno, neću uopšte da komentarišem, to je katastrofa! A ovo raskid, pa pomirenje, da on seli stvari, to je klasično iživljavanje nad nedžunim čovekom! Eto tako, toliko o tome - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još