"Montevideo 2" se preselio u Srbiju! U filmu igraju i Gaga Nikolić, Đura...

Nastavak uspešno filma "Montevideo, Bog te video 2" sniman je prethodnih nedelja na Tenerifama, koji bi u filmu trebalo da predstavljaju Urugvaj iz tridesetih godina prošlog veka. Narednih dana će se nastaviti snimanje drugog dela tog ostvarenja u Beogradu i Barandi, najavili su producenti.

Pored standardne postavke s kojom je reditelj Dragan Bjelogrlić pogodio ukus publike, na drugom delu su angažovana i druga zanimljiva glumačka imena. Malu ulogu dobila je trenutno veoma tražena mlada glumica Karla Sančez koja glumi u hit-seriji u Španiji "Aqusados" (Optuženi). Karla u filmu glumi lokalnu lepoticu Blanku, koja je zapala za oko našim mladim fudbalerima.

Na Tenerifama su tokom snimanja filma bili angažovani lokalni španski glumci koji tumače sporedne uloge, kao i veliki broj statista. Pored poznate španske glumice Karle Sančez, tu su i Didije Rasel, Elena Martinez, Francisko Vera, Dženifer Marin...

(old_image)

Pored Karle, u "Montevideu 2" se pojavljuje i popularni eks-yu glumac Branko Đurić Đura. On tumači čoveka poreklom našeg koji živi u Montevideu i radi u hotelu u kojem su smešteni naši reprezentativci tokom Svetskog prvenstva. On je ove godine glumio u američkom filmu "Cat Run" sa Paz Vega, ali i u debi ostvarenju Andželine Džoli "Zemlja krvi i meda".

Ekipi filma se pridružio i naš legendarni glumac Dragan Nikolić koji igra legendarnog predsednika FIFA Žila Rimea, koji je predsedavao fudbalskom organizacijom čak trideset i tri godine, od 1921. do 1954. godine, te bio inicijator osnivanja prvog FIFA svetskog prvenstva u fudbalu koje je održano 1930. godine u Montevideu.

Inače, jedan deo drugog filma "Montevideo, bog te video" se prošle godine snimao na konstruisanom brodu u Barandi. Tada su se snimale scene prekookeanskog putovanja jugoslovenske reprezentacije do Montevidea. Među putnicima broda je i bogati Amerikanac grčkog porekla koga tumači poznati grčki glumac Efstratios Dzordzoglu, a u jednoj od uloga se našla i naša poznata manekenka Nataša Vojnović.

Više o filmu: MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO 2

Pogledajte još