Ljubavna drama se nastavlja: Marijana se ispovedila

Marijana Čvrljak se "intimno ispovedila" voditeljki Katarini Šišmanović, i po ko zna koji put sa suzama u očima ponovila da Nemeša mnogo voli, da ga ne osuđuje, iako je mogao da je sačeka da popričaju nasamo, a ne da joj priredi javno poniženje u TV emisiji. Da će mu dati dovoljno vremena.

"Sad kad bih ga videla, mislim da bi se onesvestila. Šta bih mu rekla? Da ga volim! Imam njegov broj, al ne znam da li je pravi, mislim često na njega, ali se ne usuđujem da ga zovem. Bila bi spremna na sve da ga vratim. Ne verujem da je kraj, čekam ga, i boriću se za njega. Ako je kraj, želim to da čujem od njega. Mislim da je povređen, ali da i dalje ima emociju prema meni" rekla je na ivici suza Čvrljakova i dodala da nije imala priliku da se posle Nemeševog javnog odbacivanja, vidi s njim i da mu objasni svoje glupe reči koje je izgovorila u afektu tokom svađe s jednom od učesnica rijalitija - Bojanom, a prenosi Smedia.

Bože, kada će kraj svemu ovome?

(old_image)

"Pitao me je da li ima nečeg što treba da mu kažem da se ne iznenadi kad bude izašao iz kuće, rekla sam mu da nema. I zaista sam to mislila, jer se tih reči nisam sećala. Povredilo ga je to što sam rekla da je produkcija bila planirala da imam vezu s njim, a ja sam pričala u afektu, u spoznaji da me se otac možda odrekao, da ne znam šta mi je s detetom...htela sam da izađem iz kuće...Mogu da zamislim kako se osećao kada je sve to čuo. Negativne stvari oko njega, još kad je sve to video, nije mogao da izdrži... Niko mi se nije dopao, to što sam tražila poljubac od Lestera, Nikole, sve je to bilo zezanje, ma koliko da sam pijana ne bi imala ništa s njima, jer me niko od njih nije privlačio na taj način", ispričala je pobednica rijalitija i na kraju poručila Nemeševim roditeljima koji su protiv njihove veze: "Volela bih da me razumeju, da mi pruže priliku, da mi ne sude tako surovo. Samo tražim da me upoznaju i shvate koliko ga volim..."

Nastavak sledi...

Šta vi mislite, da li je ovo dobro izrežirana drama? Da li će se pomiriti? Da li "Emotion" koristi svoje takmičare za povećanje rejtinga?

Pogledajte još