PODIGNITE TEMPERATURU U SPAVAĆOJ SOBI: Koje seks poze će uneti više strasti u vaš život?

Ako vama i vašem partneru vreme ne ide na ruku, a uz to imate puno obaveza, brzina je jedino što vam preostaje za dobar seks. Ali, nakon određenog vremena to se pretvori u rutinu. Ako ste se dali u potragu za novim izazovima sada je pravi trenutak da otkrijete šta će podići temperaturu u vašoj sobi.

Bez obzira na to ima li vaš partner problema sa izdržljivošću ili ako smatrate da oboje dostižete svoj vrhunac malo brže nego što biste želeli, onda bi trebalo da razmislite o pozama koje će vam omogućiti bolji užitak.

Ovo je sjajno rešenje za lenja jutra, kasne noći i sve što dolazi između. Dobar seks nije uvek sprint, ponekad bi trebalo da bude maraton. U trenucima kada oboje želite potpuno da se prepustite i uživate u dugom vođenju ljubavi koje će vam omogućiti da se više povežete i izvučete ono najbolje iz seksa, nekoliko poza može vam u tome i te kako pomoći. U nastavku saznajte koje su poze u pitanju.

Leptir poza

Poza koja je najsličnija misionarskoj pun je pogodak. Jedan partner leži na rubu kreveta (ili nekom drugom mestu) i stavlja noge preko ramena ili ih "zakači" preko ruku svog partnera dok on odrađuje glavni posao stojeći ili klečeći. Zajedno možete kontrolisati penetraciju, ali zapamtite da je važno držati se nivoa udobnosti (i ugodnosti) koja odgovara vašoj fleksibilnosti.

"Spooning" poza

Idealna poza za one malo lenje jer ostavlja prostor da diktirate svoj tempo. Dominantni partner ne bi trebalo da stoji na nogama, već jednostavno da se drugom partneru "ušuška" s leđa i zatim da se kreće u sopstvenom ritmu. Ako ipak želite malo više akcije, možete se odlučiti za korišćenje ruku kako god želite i lako se možete podupreti ako se brinete da ćete brzo doći do ivice.

Lotus poza

Još jedna poza za duži seks je lotus poza koja jednom partneru omogućava da bude na vrhu i upravlja intenzitetom penetracije. Sve što bi trebalo da uradite jeste da sednete u krilo svog partnera i omotate noge oko njega. Ova poza daje dozu veće intimnosti jer se oboje gledate u oči što vas još više povezuje i jedno drugome dajete do znanja kako se osećate.

Upoznavanje svog tela

Ovo nije poza već dobar savet. Razmislite a potom i razgovarajte o svakom aspektu seksualnog odnosa, kako biste bolje razumeli način na koji oboje dolazite do orgazma i obratno - na koje načine vam raspoloženje u krevetu splasne. Ako oboje žudite za željom da produžite svoje seksualne odnose, ali se prebrzo uzbudite, potrebno je odvojiti malo više vremena da se uskladite i opustite. Na trenutak se odmaknite od uobičajenog načina koji vas dovodi do orgazma i istražite druge erogene zone. Požurivanje orgazma nije poenta seksa (bez obzira na to koliko sjajan može biti).

Izvor: Žena.rtl.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još