CELA SRBIJA ĆE SAZNATI ZA NJEGOVA ZLODELA: Ana Nikolić oplela po bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Ana Nikolić zaratila sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, i to zbog njegovog očinstva, koje, kako pevačice ističe, uvek stavlja u prvi plan u svim svojim intervjuima, Ana je pojasnila o čemu se zapravo radi i zbog čega je besna na oca svoje ćerke, Tare.

Naime, Ana nije krila ljutnju, te u više navrata istakla da više ne želi da trpi reperova "zlodela", kao i da je rešila da mu jednom zasvagda stane na put.

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je pun ku*ac i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovore na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun ku*ac svega, iskreno da kažem - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još