POBESNEO: Nakon priča o ljubavnoj aferi njegove supruge Marije sa Nenadom Macanovićem Bebicom, oglasio se Siniša Kulić

Sinoć se oglasio se Miljanin otac, a Marijin dugogodišnji suprug sa kojim ima tri ćerke, Siniša Kulić. On je otkrio kako se oseća povodom ćerkinih turbulentnih odnosa sa od juče sadašnjim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i kako komentariše njeno prisno druženje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom. Takođe, Siniša se osvrnuo i na bitke koje Marija Kulić vodi od kako je ušla u Belu kuću.

Siniša je otkrio šta misli o Miljaninom osnosu sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, kao i sa sadašnjim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Priznao je da li i dalje podržava nišlijskog zeta.

- Ništa ne mislim o njihovom odnosu, ne interesuje me iskreno da vam kažem. Naravno da i dalje podržavam Bebicu. Bebica nije kockar i to odgovorno tvrdim. Išao sam u Deltu danas. Kažu ljudi da je sa Miljanom pio kafu i da su otišli. On se dečko ne odvaja od nje, od nas. Nisam u njenoj glavi, mene rijaliti ne interesuje. Moje mišljenje je da se igra sa Zolom, i ono sinoć što je rekla u intervjuu podržavam - naveo je Kulić.

Nije mogao a da ga ne prokomentariše današnju svađu svoje supruge Marije Kulić sa pevačicom Zoricom Marković koja je izjavila kako poseduje dokaze da je njegova žena seksualno opštila sa Bebicom u jednom apartmanu.

- Čuo sam u pušionici to. Od toga nema ništa, o tome i ne razmišljam, ne verujem u to - izjavio je Siniša.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još