Marijana i Nemeš potvrdili da su zajedno!

Nakon emisije na Pink televiziji, gde je Marijana ponovo prepričavala svoj odnos s Nemešom, pobednica regionalnog "Velikog Brata" potvrdila je da su ponovo zajedno.

"Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje. Nadam se da je ovo tačka na 'i' u mom privatnom životu", izjavila je Marijana za Exkluziv Tabloid. O ponovnom pomirenju para iz VB piše se već nekoliko dana, a sve je kulminiralo sinoćnjim pojavljivanjem Marijane u emisiji "Sve za ljubav". Tamo je pričala o svojim osećajima, te je rekla kako će se za Nemeša boriti do kraja. "Kod njega me privuklo sve u kompletu, prvi put sam se osećala potpunom pored nekoga. Da smo se sreli van VB, mislim da bi postojala ista hemija", izjavila je pobednica "Velikog Brata" u emisiji.

A onda se pismeno obratio i Nemeš: "Poštovani, Iako ne smatram da sam dužan da obaveštavam javnost o detaljima svog emotivnog života, a ipak imajući u vidu da je većina novinara ipak korektno izveštavala o ovom, za mene teškom periodu, reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. I to je sve sto ću reći. Niko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna ko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali. Takođe, moji roditelji i ja imamo isti odnos kakav smo uvek imali, i daleko od toga da moj otac mora da posreduje između moje mame i mene, kao i da je ona na ivici nervnog sloma. To su gluposti koje ste ovih dana mogli da pročitate u nekim novinama. Kao i svaka porodica, ne slažemo se uvek u svemu, ali oni poštuju moje mišljenje i odluke, tako da ništa i niko nikada neće moći da nas udalji. Mislim da bismo svi bili srećniji kada bi ljudi više vremena posvetili onima koje vole i svojim životima, a manje se bavili drugima. Svestan sam da sam svoj život učinio suviše javnim, a premalo privatnosti zadržao za sebe. Mlad sam čovek i dozvolite mi da imam pravo da to promenim. Svima dobronamernima uvek ću izaći u susret, ali onima koji to nisu, moja vrata biće zatvorena. Molim vas da poštujete moju odluku, Nikola Nemešević", prenosi portal Index.hr.

Pogledajte još