MALIŠAN ODUŠEVLJEN TORTOM: Aleksandra i Bojan Vasković upriličili veliko slavlje povodom 3. rođendana sina Mihajla (FOTO)

Poznati pevač Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom upriličio je juče veliko slavlje povodom 3. rođendana sina Mihajla.

Ponosni roditelji okupili su Mihajlovo društvo u jenoj beogradskoj igraonici i proslavili "divan dan" svog naslednika.

Lepa doktorka sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je nekoliko fotografija i video-snimaka sa slavlja.

- I proslavili smo treći rođendan - napisala je kratko Bojanova izabranica pokraj fotografije malog slavljenika pored rođendanske torte.

Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Nešto kasnije zgodna brineta pokazala je kako frontmen "Leksington benda" i njihova šestogodišnja ćerkica Anđelina nakon završene proslave nose Mihajlove rođendanske poklone, dok je on u ruci držao mnoštvo balona.

Podsetimo, Aleksandra i Bojan zavetovali su se na večnu ljubav srednom jula 2015. godine, a tokom skladnog braka dobili su Anđelinu i Mihajla. Bračni par Vasković sada s nestrpljenjem čeka svoje treće dete, koje bi na svet trebalo da stigne do kraja novembra, a kako je ponosni otac otkrio u njihov porodični dom stiže još jedna ćerka.

Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Pogledajte još