KAD SE LUKA VRATI SA SVETSKOG PRVENSTVA PRAVIMO SVADBU I STIŽE TREĆE DETE: Sofija Milošević otkrila planove za budućnos sa Jovićem

Manekenka i modna dizajnerka Sofija Milošević će sa sinovima, dvogodišnjim Aleksejem i sedmomesečnim Teodorom, bodriti verenika Luku Jovića na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Nakon toga ih očekuje organizacija velike svadbe u Beogradu, posle koje će raditi na bebi.

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove" na Svetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne! Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - priča Sofija.

Fudbaleru Fiorentine mnogo znači podrška porodice.

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista.

Njihov stariji sin Aleksej nasledio je ljubav prema fudbalu od oca.

- Već je lud za tim sportom, iako ima samo dve godine. Luka i on svaki dan igraju fudbal i uvek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju - smatra manekenka.

Posle SP u Kataru, Sofiju i Luku čekaju nove obaveze. Oni će se venčati u Beogradu.

- Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine - priča Miloševićeva i dodaje da je Luka ubeđuje da što pre dobiju još jedno dete:

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici.

Izvor: Informer.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još