HAOS U BELOJ KUĆI: Ivan Marinković zahteva da se njegovom sinu Željku promeni prezime, Marija Kulić pobesnela (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Ivana Marinkovića.

- Zašto ne uradiš DNK? - glasilo je pitanje.

- Neću ovde. Ako misle na to zašto ne uradim ovde. Ne treba mi DNK da dokazujem da je Željko moj, nema dileme, on je 99,99% moj. Ja sa tim dokazom mogu da idem da se izbriše N.N. da se sudim da postanem otac - rekao je Ivan.

- Lepo si rekao, da postaneš otac - rekla je Miljana Kulić.

- Neće da uradi da ne bi plaćao alimentaciju - rekla je Marija Kulić.

- Između ostalog i to. Neću da uradim DNK ovde, uradiću napolju. Nisam imao vremena. Kad vam je nestalo para, sazano sam da je Miljana molila da uđe u "Zadrugu" i da ste lagali da je zdrava, a nije, jer ja ulazim. Koliko ti treba za alimentaciju? - pitao je Ivan.

- Ništa. Ti da si hteo, uradio bi DNK - rekla je Marija.

- Ona traži alimentaciju meni na Instagramu. Stigla je njena poruka - rekla je Marija.

- Kupi Željku nešto, bar neki autić - rekla je Marija.

- Autić mu treba, dobro - rekao je Marinković.

- Kupio mu je pidžamicu za osam, a on ima tri godine - rekla je Marija.

- Da je poenta, kao što nije, mene će nešto moje stići jednog dana, kao što će njih stići. Mene život nije mazio, ja bih voleo patetiku i da zaplačem kao Marija. Bilo bi fer da sve ovo prođe, ja ovde ništa neću da uradim, a znam šta će biti - rekao je Ivan.

- On nije stao da iz daljine vidi koliko je Željko porastao, bar iz daljine - rekla je Marija.

- Vanserijski uspeh bi bio da DNK ne mora da se uradi. Slika i prilika je na koga liči. Nema ko mi nije rekao da dete liči na mene - rerkao je Ivan.

- Ne, nego na mene, plave oči ima. Ti si naduven od zlobe - rekla je Marija.

- Fer bi bilo da se stavi prezime Marinković, jer je moj sin. Željko Marinković, sve što treba tu je i bez DNK - rekao je Ivan.

- Bebica je rekao da će sebe upisati kao oca - rekao je Milošević.

- Uzeću auto do Niša. Možemo na pola puta da se nađemo, svakog petka. Ja vozim benzinca, tamo gde Mariji odgovara, ili Bebici ako je staratelj. Predlažem da se ne radi DNK - rekao je Ivan.

- On treba da poboljša odnos sa mnom da bi bilo - rekla je Marija.

- Prvi predlog za zakopavanje ratnih sekira, pozovi me bez bilo čijeg znanja da vidim Željka i doći ću. Rekao sam da ću da te vređam duplo, ako ti mene vređaš... Pomisli da ga volim - rekao je Ivan.

- Ja ga volim najviše. Nikad nisi pozvao da me pitaš, kako onda ja da pomislim da ga voliš. Ne znam u pasulj da gledam - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još