VOLEO BIH DA DOBIJEM JOŠ JEDNOG SINA: Darko Lazić progovorio o trudnoći devojke Katarine

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina uskoro će dobiti bebu, a kako je početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju.

Darko Lazić sa izabranicom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uverili da se plod razvija kako treba, a radosne vesti prvo su podelili samo sa najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker voleo da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

- Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se posle treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja - kaže izvor blizak pevaču.

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa Lazićem, koji je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom, ali da, zasad, ne želi da govori previše jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

- Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama - rekao je on prvo.

- Voleo bih da dobijem još jednog ku*onju - dodao je nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Izvor: Blic.rs/Republika.rs
Foto: _katarina_24/Instagram

Pogledajte još