VREME JE DA TO DETE RASTE U NORMALNIM USLOVIMA: Devojka Ivana Marinkovića ostaje pri stavu da Željko Kulić pripada ocu

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do sukoba između Marije Kulić i Ivana Marinkovića o starateljstvu nad detetom koje Ivan ima sa njenom ćerkom Miljanom Kulić.

Naime, Ivan je rekao da ne želi da radi DNK analizu jer se vidi da je mali Željko isti on i da mora da nađe zajedničko rešenje sa porodicom Kulić u kojem i on ima udela u vaspitanju deteta.

Jelena Ilić, Ivanova devojkom prokomentarisala je njihov sukob.

- Iskrena da budem, nisam ispratila emisiju, ali stojim pri svome stavu - započela je Jelena.

- Kulićima je sve igra, sve im je rijaliti. Oni zarađuju na bolesnoj ćerki, a sada prave priču i za unuka. To dete bi trebalo da raste u normalnim uslovima i da se izostavi iz njihove prljave igre, moraće zakon da reaguje kad-tad - rekla je Jelena i dodala:

- Oni nisu razumni ljudi da bi se sa njima postigao dogovor, na Ivanovom mestu bih ostala pri stavu da mi dete nije rijaliti i da neću ni njima dozvoliti to, ali on je nastavio da se svađa sa njima. Zakonski to nije čisto, ali vreme je da se sve promeni i da dete raste u normalnim uslovima - direktna je bila Ilićeva.

Ona je nakon toga istakla da smatra da Ivan ne treba da spušta loptu sa Kulićima.

- Ne mogu da verujem da on traži od njih šansu da vidi dete! I to samo zato što se nalaze tamo. Samo treba biti pri stavu da zakon sve može da reši i da se oni ne pitaju ništa za to. Volela bih da i dalje želi ono što je planirao pre i da ne odustaje od toga, da preko socijalne službe, ako treba, viđa dete, a ne da bolesnicima koji su željni osvete i puni gneva dozvoli da ga ucenjuju. Ivan je rekao čak i da ne bi radio DNK jer je Željko isti on, što znači da mora da se bori za to dete, a ne da popušta njima - zaključila je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još