SVI SMO ZAPLAKALI: Devojka Ivana Marinkovića progovorila o njegovom susretu sa sinom Željkom

Juče, posle emisije "Pitanja gledalaca", dogodio se prvi, nikad emotivniji, susret Ivana Marinkovića i njegovog sina, kojeg ima sa Miljanom Kulić, četvorogodišnjeg Željka.

Njih dvojica su neko vreme proveli igrajući se i razgovarajući u Rajskom vrtu, te su posle prešli ispred apartmana, pa ga je Marinković vodio u ekonomsko dvorište, te su razgovarali o životinjama i sličnim temama.

Ovaj susret, posle nekoliko godina, ispratila je, sa osmehom na licu, Željkova baka, Marija Kulić i njena ćerka Miljana, koje su, sudeći po njihovim reakcijama, bile ponosne i srećne što ih vide nasmejane i razigrane.

Ovim povodom, oglasila se Ivanova devojka, Jelenom Ilić, koja je otkrila da li misli da će susret koji se dogodio na ovaj način, moći da promeni situaciju između Kulića i Ivana Marinkovića.

Kako je tebi izgledao susret Ivana i njegovog sina Željka?

- Bilo je jako emotivno. Svi me zovu i pišu mi, ljudi su oduševljeni... Svi smo pustili po koju suzu.

Da li misliš da ovaj susret može totalno da promeni stavove i situaciju kada je u pitanju ova tema?

- Nadam se, ali ne verujem u to... Biće tu još svađa i turbulencija. Volela bih da Ivan to izbegne i da uživa sa Željkom kada god ima priliku... Mislim da posle ovoga nije ni važno šta će biti, ali je najbitnije da su neke duše srećne, a to se vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još