POKLANJAM SPREMAČICI, PREPRAVLJAM SKUPE KOMADE, CIPELE NOSIM 30 PUTA: Milica Pavlović otkrila kako uvek uspeva da izgleda glamurozno

Pevačica Milica Pavlović, koja važi za jednu od najstilizovanijih na domaćoj javnoj sceni, priznaje da voli da potroši novac na "krpice", ali ne preteruje.

Takođe, skupocene komade prepravlja kako bi mogla da ih iskoristi više puta.

Milica je otkrila da, kada je stajling u pitanju, kao i svaka žena - voli da se doteruje. Nije joj, naglašava, važno da stvari u kojima izlazi ili nastupa budu posebno skupe.

- Nadam se da ljudi shvataju da lepo zarađujem i da, kao i svaka žena, volim da se sredim. Kupujem i najobičniju pamučnu majicu, farmerke... Ali kupujem i dva, tri puta sebi nešto skupoceno. Kao neko ko je na muzičkoj sceni, imam odgovornost, jer na neki način i "diktiram" stil. Sa druge strane, ako vidim dobre cipele u tri boje po 15 evra, kupim da imam za svirku. Nisam opsednuta, ali volim da potrošim. Normalno se ponašam u skladu sa tim kako zarađujem - ispričala je jednom prilikom.

- Prepravljam komade za nove nastupe, žao mi je ako sam nešto "debelo" platila. Skratimo rukave, prepravimo suknju... Ako sam kupila cipele, nisam ih kupila da bih ih obula jednom. Sve cipele koje sam ikada kupila, nisam nosila manje od 30 puta - naglašava Milica, pa otkriva da stvari iz garderobera koje više ne nosi - uglavnom poklanja spremačici.

- Poklanjam je. Poklanjam spremačici, pa ona odnese svojim rođacima i podeli. Stalno poklanjam, a uglavnom njoj - rekla je Pavlovićeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još