IDEMO DALJE: Anastasija Ražnatović podržala dečka Nemanju Gudelja i srpske fudbalere nakon poraza od reprezentacije Brazila (FOTO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana otputovala je u Katar, gde se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović prisustvovala je prvoj utakmici srpskih fudbalera koji su odmerili snage sa reprezentacijom Brazila.

Dvadesetčetvorogodišnja brineta pružila je podršku svom dečku, Nemanji Gudelju, koji je branio boje Srbije na ovom meču.

Iako su srpski fudbaleri pretrpeli poraz, nakon utakmice Ražnatovićeva je nasmejano pozirala na stadionu u Dohi noseći dres nacionalnog tima i kratko poručila:

- Idemo dalje!

Izabranike Dragana Stojkovića Piksija u ponedeljak očekuje duel protiv reprezentacije Kameruna, a narednog petka susrešće se sa timom Švajcarske, kada će pokušati da izbore prolazak u dalji tok takmičenja. Muzička zvezda ostaje u Kataru, kako bi dala vetar u leđa svom emotivnom partneru, sa kojim će uskoro proslaviti osam meseci skladne ljubavne veze.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još