SVE ŠTO IMAMO SU MOLITVA I STRPLJENJE: Operisana tek rođena ćerka Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)

Pevač Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom 15. novembra dobio je treće dete - ćerku Helenu.

Izabranica frontmena "Leksingtin benda večeras je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrila da je njihova naslednica rođena sa srčanom manom, te da je nakon dolaska na svet operisana i da sada bije svoju životnu bitku.

Zabrinuta majka istakla je da sve što sada imaju su molitva i strpljenje, te da se više neće oglašavati ovim povodom.

- Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala, a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću, trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada, ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju - napisala je mlada doktorka pokraj fotografije Hrama Svetog Save.

Podsetimo, Aleksandra i Bojan na večnu ljubav zavetovali su se 12. jula 2015. godine, a tokom skladnog braka dobili su ćerku Anđelinu i sina Mihajla, koji je nedavno proslavio 3. rođendan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Pogledajte još