DOBRO RAZMISLITE SA KIM IDETE U KREVET: Sedam tipova ličnosti koje treba izbegavati u seksu

Iako ste mnogo puta uspeli da odolite svojoj požudi, postoje i oni trenuci kada možete da se pokajete i upletete u velike probleme.

Zato je važno da razmislite s kim ćete otići u krevet. Postoji sedam ljudi sa kojima ne bi trebalo nikako da imate seks. Koliko god vam se činili seksi, privlačni, kul i neodoljivi, ako ima jednu od ovih osobina i situacija, bolje je da se rashladite i odete na drugu stranu.

Partner vašeg prijatelja

Povezivanje sa partnerom prijatelja je garancija problema. Ne samo da ćete biti upleteni u iscrpljujući ljubavni trougao, već ćete izgubiti prijateljstvo, imaćete ogromnu grižu savesti i vaši drugi prijatelji će izgubiti poverenje u vas. Ovo se odnosi na bivše partnere.

Neko ko te ne voli

Sigurno je neverovatna, divna osoba i umirete od želje da budete sa njim ili njom, ali ako vam ne uzvrate, bolje je da odete. Primetićete njihovu nezainteresovanost između čaršava i imaćete utisak da vam čine uslugu.

Neko ko ti se ne sviđa

U ovom trenutku ste na drugoj strani jednačine. Nećete uživati u sastanku na isti način, i naravno zažalićete čim završite sa njim/njom. Takođe, treba da uzmete u obzir da će on ili ona možda želeti da ponovi iskustvo i biće krajnje neprijatno reći "hvala, ali ne".

Vaš šef

Da, znamo da mnogi maštaju o spavanju sa svojim pretpostavljenim. Logično je, moć privlači, zavodi i očarava, ali ako dozvolite sebi da odete u krevet sa šefom, kajaćete se celog života. U početku će izgledati da je sve savršeno, ali će doći vreme kada će se lično i posao pomešati. Napetost će biti neprijatna. U stvari, može doći do tačke u kojoj je situacija toliko nezgodna da ćete na kraju ostati bez posla.

Bivši partneri

Veoma je česta greška spavati sa bivšim partnerom, čim se ukaže prilika. Međutim, ostavljanje tih vrata može izazvati emocionalnu zavisnost i čak uticati na vaše samopoštovanje. Zato je najbolje ne pasti u iskušenje. Nije važno koliko ste dobri u krevetu! Zapamtite da se veza završila s razlogom.

Oženjen/Udata

Ako želite da budete nesrećni i da uvek živite skriveno, imajte seks sa nekim ko je u braku. Možda vam se čini uzbudljivo, ali biti druga opcija nikada nije prijatno. Male su šanse da ćete prekinuti vezu u dobrim odnosima, pa ćete dane provoditi čekajući da oni okončaju brak umesto vas. Što, inače, nikada neće učiniti.

Cimeri

Bliskost može dovesti do odnosa sa cimerom ili cimerkom. Ali to morate izbegavati po svaku cenu! U početku će izgledati praktično i zabavno, ali sve će postati komplikovano. Ako je u pitanju samo dobar seks, da li možeš da podneseš da je/ga vidiš sa nekim drugim? A u slučaju da želite da pokušate nešto ozbiljnije, da li želite da započnete vezu tako što ćete odmah živeti sa tom osobom?

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još