NEĆEŠ GA VIŠE VIĐATI: Miljana Kulić zabranila Ivanu Marinkoviću da se sastaje sa sinom Željkom (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić, kako bi prokomentarisala novonastali sukob sa Ivanom Marinkovićem.

- Da mu je stalo do Željka, ne bi ponižavao mene. I sad me ponižava, kaže da Željko zove baku, a ne mamu. Što se starateljstva tiče, nećemo svaka dva meseca da menjamo, nije bitno ko je staratelj, bitno je da se lepo brinemo o Željku. Konstantno me ponižava. Da, ja sam se sinoć našalila i rekla to za glasove, on me je opsovao. Moja majka je imala prvi put priliku da iznese svoje mišljenje, čisto je napravila retrospektivu. Rekao je sebi u bradu da bi moja majka crkla da kad bi bila izbačena od gledalaca. Gleda me kao rijaliti konkurenciju, ponižava da nismo bili u vezi, da je bio pijan, da je bio odnos na WC šolji, a svađa se sa Mikicom kad mu kaže da je bio pijan dok je pravio dete - pričala je Miljana.

- Verujte vi meni, on nije mogao da izdrži pritisak gledalaca i novinara. Da ga viđa 4 dana, a jedan da neće moći. Rekao je da će me diskvalifikovati, za raziliku od njega, ja zarađujem za Željka. Pitala sam ga za šta zarađuje, nije pomenuo Željka. Lena i Željko nisi u toj priči uopšte. Uradio je ovo da se opere u narodu. Mene i dalje provocira, gleda me kao konkurenciju. Što baš mene da pošalje na kapiju? Mnoge boli ovde što sam staložena, smirena, ne idem više na kapiju... Svakoga boli moja staloženost, a najviše njega - dodala je Kulićeva.

- Ja ću vrlo kratko. Razmisliću o svemu, neću da donosim nagle odluke. Razmisliću o svemu i mislim da ću to reći za nekoliko dana - rekao je Ivan.

- Nećeš razmišljati, nećeš ga više viđati, p*čka ti materina, nama teraš inat preko deteta - odbrusila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još