POKRENULE SU RAT ZBOG PLASMANA: Devojka Ivana Marinkovića nakon novog okršaja u "Zadruzi" žestoko oplela po Miljani i Mariji Kulić

Jelena Ilić, devojka Ivana Marinkovića, oglasila se ya domaće medije nakon što su Miljana i Marija Kulić ponovo žestoko zaratile sa njim zbog njegovog sina Željka i produbile stari, višegodišnji rat.

Iako je sve delovalo harmonično, Miljana i Marija su se ponovo okrenule protiv Ivana, sa kojim su pred svim zadrugarima, za crnim stolom, evocirali stare sukobe i otpočeli nove. Novonastalu situaciju je prokomentarisala njegova devojka Jelena.

- Sve se dešava kao što sam i predvidela, a to nije teško, znajući Kuliće. Već viđeno. Čula sam razgovor kada Bebica govori Mariji da je Miljana nervozna jer će se Ivan bolje plasirati od nje. Odmah nakon toga su bile nominacije i Marija je ponovo pokrenula "rat". Mislim da je tu sve jasno - ističe Jelena Ilić i dodaje:

- Nadam se samo da će Ivan nastaviti da se viđa sa Željkom i da njih dvojica provode vreme i da, iako je to nešto najlepše što se trenutno vidi, imaju svoje vreme bez kamera.

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još