SKANDAL U BELOJ KUĆI: Branislav Radonić Brendon tvrdi da je imao intimne odnose sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan video klip u kojem su mogli da vide kako Super Cveta, diskvalifikovana zadrugarka, govori o tome kako joj je Branislav Radonić Brendon govorio da objavi klip Maje Marinković u jeku skandala sa njom, nakon čega je Marinkovićeva opisala ceo skandal.

Brendon je dobio reč.

- Maja je sponzoruša, te sam ja tada hteo da je častim. Ja sam se tada bavio Jutjubom, to mi je dobro išlo. Nije htela više da se snima, uznemirila se, pa sam je namerno iskoristio zarad marketinga. Dolazila je kod mene. Ne znam, ona ima neki problem u glavi - počeo je Brendon.

- Je l' ste imali seks - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Da, nekoliko puta - rekao je Brendon.

- Ko bre? Brendon i ja? Jesmo, kako ne... Znaš kako, ja sam jedna budala koja oprosti ljudima koji zauzmu medijski prostor zbog mene. Nikada ja nisam bila sponzoruša... Ovo je sad jako ružno što on priča. Ja sam rekla istinu, on je meni krao hranu iza kreveta. Ja sam takva, ja ljudima opraštam. Ja sam njemu učinila da snimimo te klipove. Kako ja mogu da imam seks sa osobom koja voli isti pol? - rekla je Maja.

- Ja moram da kažem da sam koristio kondom sa njom - dodao je Radonić.

- Čuj kao Brendon i ja imali seks - čudila se Maja.

- Ne znam kako ga nije sramota da priča ovo. Brendon je osoba koja je posle toliko godina došla u rijaliti i nigde ga nema. Brendone, nigde te nema! Kad neko priča, ti ćutiš, kad ti pričaš, ja ćutim... Kada kamera nije na nama, on je ne grli, a kada jeste, on je odmah tu. Ne može on za nju da kaže da je sponzoruša, kada je on govorio da mu je mačka kupovala satove i ostalo. Ta mačka ne postoji - rekao je Bilal Brajlović.

- Ja sam mačku videla, pili smo na Adi kafu - rekla je Zorica Marković.

- Moja mačka za Maju kaže da je gan**rka. Rekla mi je da se ne raspravljam sa njom ovde, dosta je na Jutjubu - rekao je Brendon.

- Daj ne se*i, snimio je tri klipa sa njom, od toga nema ništa. Sve je laž što je izneo. Koliko si zaradio na tri klipa - pitao je Bilal.

- Nebitno - rekao je Brendon.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još