PREKRŠIO JE SVAKI NAŠ DOGOVOR: Zvezdana Slavnića ostavila supruga

Vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana, potvrdila je medijima da je završila ljubavnu vezu sa njim.

Ana se oglasila i otkrila da zapravo Aleksandra Nikolić nije glavni razlog prekida veze, kao što mnogi nagađaju.

Ana je jako dugo razmišljala da li je to prava odluka, te je prvo objavila na svom Instagram profilu da je definitivno kraj, a potom se oglasila.

- Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je... Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati, Voli vas Ana - napisala je Ana citirajući poznati deo iz romana "Mali Princ".

Ana je otkrila da Zvezdan veoma dobro zna ko ga gleda kod kuće i zna ko je ona i kakva je žena, kao i šta nosi odnos sa njom svih petnaest godina:

- Da, želim da kažem da Zvezdana nisam ostavila ni zbog jedne devojke! Ova moja odluka nije doneta preko noći. Dugo sam razmišljala da li ovo da uradim. Donela sam odluku da ne želim da budem više sa njim iz razloga što mnoge stvari koje tamo radi, ne želim da tolerišem - rekla je Ana, pa dodala:

- Da naglasim, da je prekršio svaki moj i njegov dogovor koji smo imali pred ulazak u "Zadrugu". Žao mi je što sam to morala da uradim ovako javno, jer ne volim publicitet, ali s obzirom na to da nisam bila svesna šta "Zadruga" nosi sa sobom, prinuđena sam da se ovako oglasim i najviše od svega, sebi želim najbolje.

- Tužno je kada ljubav doživi poraz na barici, a preplivate okeane zajedno - zaključila je Ana.

Izvor: Kurir.rs/Srbija Danas
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još