ZA NJEGA OPRAVDANJA NE POSTOJE: Koji horoskopski znak ne oprašta preljubu?

Horoskop određuje naše mnoge osobine i sklonosti - kakve su nam poslovne ambicije, da li volimo da putujemo, kakvi smo prijatelji i kakvi kao životni saputnici, čak i to da li smo skloni neveri.

Tako su neka istraživanja, Strelčeve stavila na nepopularan vrh liste onih kojima vernost nije u krvi. Nikada ne varaju iz požude i strasti već iz dubokog nezadovljstva.

Dok bi mnogi preko preljube prešli, uprkos tome što nije lako preboleti što je vaš partner poželeo nekog drugog, jedan horoskopski znak poznat je po svom stavu o preljubi, pa za njega izgovori ne postoje. Taj znak Zodijaka je Rak.

Od svih horoskopskih znakova Rakovi najviše teže emotivnoj sigurnosti. Oni nikada nisu u potpunosti srećni dok se ne ostvare na emotivnom planu, a razmišljaju trezveno čak i kada su zaljubljeni. Životni cilj mu je da pronađe osobu sa kojom će da osnuje porodicu. U vezi mnogo pruža, ali mnogo i traži.

Čežne za ljubavlju, pa je neretko željan pažnje. Probleme u vezi ne izbegava, već je uvek spreman za konstruktivan razgovor. Rak se nikada neće upustiti u aferu, i probleme pokušava da reši do poslednjeg trenutka.

Horoskopski znaci koju su poznati po vernosti su i Bik, Vaga, Devica i Jarac.

Izvor: Lepaisrećna.mondo.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još