BUDITE ODVAŽNE: Četiri predloga za savršen jesenji manikir

Neka pravila su vanvremenska, a jedno od njih glasi: uredni notki čine da vaše ruke deluje negovano i lepo.

Manikir trendovi se smenjuju velikom brzinom, a evo nekoliko najatraktivnijih koji će biti moderni narednih meseci.

1. Zeleno, volim te, zeleno

Ukoliko se do sada niste usuđivali da isprobate ovu smelu boju na vašim noktima - pred vama je znak. Jesen 2022. je pravi trenutak da na svojim noktima ponesete sve nijanse zelene boje. S obzirom da su pastelne nijanse trendi ove sezone možete se igrati sa nežnim tonovima, a ukoliko želite da privučete posebnu pažnju odlučite se za jarku zelenu boju koja na vašim noktima sigurno neće proći nezapaženo.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

2. Energija crvene i žute boje

Bilo da volite kratke ili nešto duže nokte ove boje su pravi izbor za vas. Inspiraciju crpimo iz priorode koja se tokom jesenjih meseci transformiše i odlikuje toplim kolorom, a ima li išta toplije od ovih boja? Savet pratilaca manikir trendova je da se poigrate sa kombinacijom dve do tri različite nijanse na vašim noktima i uživate u efektima.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

3. Eksperimentalna faza

Apstraktna umetnost može lako da se preseli na vaše nokte - potrebno je samo malo hrabrosti i dosta mašte. Zamislite da su vaši nokti platno za slikanje ili blok za crtanje i dozvolite da vas kreativnost odvede dalje. Zapamtite samo da je neutralna ili bež podloga na noktima obavezna a zatim pravila i nijanse birate sami. Predlažemo da crtanje nepravilinih linija, talasa, tačkica ili geometrijskih oblika. Ukoliko nešto ne pođe po planu i ne dopada vam se kako izgleda - pozovite u pomoć skidač laka za nokte i počnite ponovo. Dobra zabava je zagarantovana.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

4. Boja vina

Jesen nažalost nije samo zlatna. Druga polovina ovog godišnjeg doba obiluje tmurnim i kišovitim vremenom, ali bez straha - interesantan manikir može uneti duh vedrine u vašu svakodnevicu. Raskošna bordo nijansa u boji vina je naš predlog, a dobra vest je da se ova nijansa sjajno uklapa sa odevnim predmetima u braon, bež ili crnoj boji.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još