ASTROLOZI OTKRIVAJU: Kako osvojiti znake Zodijaka?

Astrolozi otkrivaju na koji način najlakše osvojiti svaki horoskopski znak. Naravno, za svakog pripadnika Zodijaka postoji individualni pristup. I dok jedni vole romantiku, drugi "padaju" na direktnost, a postoje i oni koji preferiraju zavođenje sa dozom tajanstvenosti.

Saznajte u nastavku "slabe tačke" svakog znaka, kada je osvajanje srca u pitanju, i niko neće moći da odoli vašem pristupu.

OVAN

Vole direktnost, ali i da odlučuju o svemu. Najbolje bi bilo da im date prostora da se dokažu, ali budite avanturistički nastrojeni.

BIK

Kod ovog zemljanog znaka je najvažnija odmerenost. Ne požurujte ih, potrudite se da izgledate dobro, ne igrajte igrice da ste nedodirljivi. Izuzeto cene kada je neko pouzdan i lojalan.

BLIZANCI

Poznati su po tome da obožavju puno da pričaju. Zato potencirajte komunikaciju, budite šaljivi i uzbudljivi, flertujte sa njima. Sa druge strane, dajte im prostora da i oni ispričaju vama sve što žele. Samo, upozoravamo vas, spremite se da ih dugo slušate.

RAK

Put do srca osobe u ovom znaku najlakše ćete pronaći ako od nje zatražite pomoć. Pričajte o porodici, družite se kod kuće, budite ljubazni, brižni i tradicionalni.

LAV

Nisu svi Lavovi isti, ali većina ne može ni da zamisli situaciju u kojoj nije u centru pažnje. Laskajte im, neka oni preuzimaju inicijativu, ali pokažite privrženost. Napravite ih malo i ljubomornima, ali najbitnije je da pokažite da je zabavno biti uz vas.

DEVICA

Device će "pasti" na to ako im tražite pomoć ili savet. Potrudite se da uvek izgledate doterano. Ni ne pokušavajte da se folirate.. Pokažite da imate zdrav razum i iznad svega budete strpljivi.

VAGA

Njihov šarm je neodoljiv, a ako ste rešili da osvojite predstavnika ovog znaka budite uglađeni i fini. Dajte im osećaj slobode, slušajte ih i potrudite se da im budete najbolji prijatelj - neće vam odoleti.

ŠKORPIJA

Niko ne voli nedokučenost i misteriju kao Škorpije. Zato budite tajanstveni, ali i iskreni i lojalni. Osobe u ovom znaku su vrlo pronicljive i lako će ustanoviti ako samo pomislite da ih izdate. I nikako im nemojte govoriti šta da rade, time možete samo da izazovete kontraefekat.

STRELAC

Strelčevi su večiti optimisti. Ako želite da ih osvojite, budite šaljivi, iskreni i otvoreni. Flertujte s njima i dajte im prostora da shvate koliko će im život biti dosadan bez vas.

JARAC

Pokažite da ste sofisticirani i otmeni, budite marljivi i ambiciozni i nemojte sve slobodno vreme provoditi sa njima. Imajte na umu da su veliki tradicionalisti. Jarca, za koje važi da ima prilično hladno srce, lakše ćete osvojiti, ako shvati da ne može da bude sa vama non-stop, posebno ako vam je ponekad posao važniji od ljubavi.

VODOLIJA

Ako vam je stalo da osvojite srce Vodolije, prvo joj postanite prijatelj. Budite jedinstveni, dajte joj slobodu, iznenadite je i nemojte biti napadno emotivni. One stavljaju prijateljstvo ispred flerta i ljubavi.

Definitivno, morate imati mađioničarske sposobnosti, kako biste omekšali neosvojivu Vodoliju, inače ćete joj zauvek ostati samo prijatelj.

RIBE

Najveći emotivni Zodijaka se osvajaju romantikom. Odmah padaju i na empatičnost! Muškarac rođen u znaku Riba daće sve od sebe da postane vaš lični heroj.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još