DVA KLJUČNA PRAVILA: Kako znati da ste pronašli muškarca sa kojim želite da provedete ceo život?

Skoro da ne postoji osoba na svetu koja ne teži tome da za emotivnu vezu pronađe svoju srodnu dušu. Ali, kako znati da ste pronašli muškarca sa kojim želite da provedete ceo život?

Pravilo broj 1 - Od samog početka sve mora biti jednostavno

Od momenta od kada se upoznate sve mora biti jednostavno i lako. Ako osetite da toj osobi možete sve da kažete, onda je to - to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako - ne ispuštajte tu osobu.

Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše.

Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahteva da se menjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju. Pre ili kasnije će vam dosaditi da se menjate ili njemu da vas menja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu - on nije za vas, tražite dalje.

Pravilo broj 2 - Veza mora da donese radost

Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno - bežite odmah! Ako zbog njega patite i plačete, on nije čovek za vas.

Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla.

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promeni. Ali ta promena nikad neće doći.

Ako vas njegove reči rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite.

Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmeje i sasluša.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još