OČI U OČI: Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović žestoko zaratile zbog Filipa Cara (VIDEO)

Na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Igra istine" koju je započela Aleksandra Nikolić pitanjem za Milicu Veselinović.

- Imam pitanje za Milicu. Kaži mi Milice, u kakvom si odnosu sa Filipom sada, kako je moguće da ste tako brzo stupili u vezu? Da li smatraš da je nešto što je lako, intresantno i da li ćete biti u vezi i da će ti biti veran - pitala je Aleksandra Milicu.

- Filip kada je ušao ovde, rekao je da mu se ja sviđam. Sinoć se desilo to da smo popričali, da li će mi biti veran, ne želim da razmišljam o tome. Filip i ja smo u vezi, ako niste znali... Evo, pošto me ne sluša onaj koji je postavio pitanje, ne zanima me - rekla je Milica.

- Ja baš verujem da to nije iz inata i da nije fejk - rekla je Aleks,

Milica je naredno pitanje postavila Aleksandri.

- Zašto dama sedi sama? - pitala je Milica.

- Ja sedim sa Bokijem i Sofijom, super mi je, a i kad sam sama, najjača sam na svetu - rekla je Aleks, pa je imala novo pitanje za Milicu.

- Da li si se čula sa Matejom onako kako si se čula sa Filipom - pitala je Aleks.

- Ne, Filip i ja nemamo takvu komunikaciju, imali smo posebno druženje, nije mi samo odgovorio na stori - rekla je Milica.

- Molim te Ana, pusti poruke od Matije, neka neko kontaktira Pink.rs. Slagala si sada Milice - ubacila se Zorica.

Milica je, ponovo, sledeća postavljala pitanje, te ga je postavila Miljani Kulić.

- Miljana, u kakvom si odnosu sa Zolom, da li je on bio sa tobom u izolaciji pre neki dan i da li ćeš prihvatiti zadatak lisice sa njim - pitala je Milica.

- Lisice ću prihvatiti, volim zadatke, a i da ne gubim honorare... Nikakva sprdnja i zaje*ancija ne dolazi u obzir. Naravno, osnovna komunikacija - rekla je Miljana, pa je upitala Nikolićevu:

- Da li smatraš da te je Car iskoristio kako bi napravio bum i kako bi raskinula sa momkom sa kojim si bila.

- Mislim da je ušao sa strategijom, čisto da ima neku pričicu. Kada sam ga pitala otkud priča sa Milicom, on je rekao: "Ko drugi?". Ovo sa Milicom je iz inata - rekla je Aleks.

- Ja sam slagala zbog tebe ovde. Ne planiram da iznesem, ostaću dostojanstvena i lojalna - rekla je Milica.

- Čula sam priče neki pasoš, ovo-ono, ja sam samu sebe ukanalila svojim postupcima - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još