ŽELEO SAM MUŠKO DETE, DA NASLEDI PREZIME: Milica i Nikola Rađen izabrali ime za sina kojeg očekuju

Milica Ristić i Nikola Rađen nedavno su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a uskoro će dobiti i sina.

Naime, par će u martu dobiti prvo zajedničko dete, dok proslavljeni sportista iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke. Bivši vaterpolista sada je priznao da su izabrali ime za naslednika.

- Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše - iskren je Nikola.

Njegova izabranica, Milica otkrila je da se sjajno slaže sa Nikolinim ćerkama.

- Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo.

Milica napominje da nije razmažena trudnica i da će raditi sve dok joj to bude prijalo.

- Ne želim previše da se opuštam, a nema ni potrebe. Planiram da pevam do Nove godine i da se potom nastupima vratim već u aprilu ili maju.

Izvor: Kurir.rs/Gloria
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još