Marijana vratila Nemeša emotivnom video porukom?

Marijana Čvrljak u emisiji "Sve za ljubav" TV Pink snimila je ličnu video poruku koja je izgleda dirnula Nikolu Nemeševića - Nemeša, te je njihovoj ljubavi dao još jednu priliku.

'Bok, Nikola, jako mi je teško što ti se obraćam na ovakav način, voljela bih da pričamo u četiri oka, ali ovo je izgleda jedini način. Tu sam, borim se, napravit ću sve. Hoću reći da te volim iskreno i istinito. Želim da se boriš skupa sa mnom. Znam da i ti mene voliš, ali i da ti treba vremena. Razumijem okolnosti i brigu tvoje obitelji i prijatelja kad si izašao', bila je iskrena i tolerantna Marijana u emotivnoj poruci.

'Ne prihvaćam kraj. Rekao si da me nećeš ostaviti ni u proljeće, ljeto, jesen i zimu... Jedino ako smisle novo godišnje doba, onda prihvaćam. Javi se... Puno lijepih uspomena imamo. Ako sam nešto pogriješila u početku, bila je to samo zezancija, glupost, neka nepromišljena izjava', rekla je Marijana za kameru, te je nekoliko puta ponovila da ga voli, a Nemešu je očito bilo jasno da se bori rukama i nogama.

Pogledajte još