DRAGO MI ŠTO SE TO DOGODILO, PONOSAN SAM NA NJEGA: Ivan Marinković progovorio o odnosu sa sinom Željkom koji sada zna da mu je on otac (VIDEO)

Tokom "Igre istine" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Marija Kulić postavila je pitanje Nenadu Macanoviću Bebicu.

- Nenade, kada se Miljana i Zola budu vratili sa ostvara, i ako kažu da su u vezi ili da su imali odnose... Šta je tebi sada u glavi, reci mi kakva su ti osećanja? - upitala je Marija.

- Nije mi lakše, ne očekujem ništa, videćemo šta će biti, i to je to. Ja ne spavam, oni su i pošle godine bili na rajskom ostrvu i to je to, videćemo - rekao je Bebica.

- Ja ću da pitam Ivana, kakav ti je osećaj bio kada ti je Željko rekao "tata" i kada ti je doneo pivo? - upitao je Bebica.

- Ne znam kako da objasnim kakav mi je osećaj bio, ali ovo je samo još jedan stepenik u nizu od mnogih koje moramo da prođemo da bi to bilo kako treba. On je pametan i drago mi je što se to desilo ikao znam da mu je Perica to obajsno. Ovo sve zavisi od svega, ima dosta vremena pred nama da se to podigne na viši nivo, tačnije da to bude kako mora. Nadam se da se ništa neće menjati napolju. Dala mi je Marija danas svesku, i iskreno video sam mnogo, bilo mi je čudno jer ja imam ćerku, lepo je što sam video da je sjajan u vrtuću i jako sam ponosan na to - rekao je Ivan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još